Kastol Groothandel in verwarming

Wie zijn wij?
Kastol werd in 1961 opgericht en was in aanvang een kassenbouwbedrijf. 
In de zestiger jaren werd Nederland voorzien van een landelijk aardgasnet, en er kwam een grote vraag naar (gasgestookte) c.v.-installaties. Rond 1965 wijzigde Kastol de werkzaamheden, het kassenbouwbedrijf veranderde in een technische handelsfirma. Kastol werd de eerste voorraadhouder van cv-radiatoren in Nederland.
Inmiddels is Kastol uitgegroeid tot een volwassen regionale groothandel die zich in de markt probeert te onderscheiden door een stuk technische kennis binnen het bedrijf en persoonlijk contact met zijn klanten. Klantvriendelijkheid en serviceverlening staan bij ons hoog in het vaandel, en dragen er aan bij dat de relatie met onze klanten van plezierige aard is.
 Ook intern kennen wij een zeer collegiale sfeer. Wellicht reden waarom onze medewerkers een lange staat van dienst binnen ons bedrijf opbouwen. Wij zijn nog steeds van mening dat u als installateur kan bouwen op onze adviezen en offertes. Wij proberen onze klanten te ontzorgen. Zodat u zich kan richten op het installeren. Wij zijn sinds 1960 gevestigd in Zevenhoven van waaruit wij elke dag onze klanten binnen de driehoek Zaandam, Noordwijk en Utrecht beleveren. Bij ons kunt u tot 09.30 uur s’ochtends bestellen en dezelfde dag nog voorraadartikelen aangeleverd krijgen. Uiteraard gaan ook wij met onze tijd mee. Zo kunt u de orders via onze eigen webshop www.kastol.nl/webshop bestellen en heeft de Kastol APP zicht ontwikkeld tot instrument voor de installateur.

Wat onderscheidt ons in de markt?
Wij doen vele extra’s voor onze klanten. Naast het feit dat u iemand aan de telefoon krijgt met de beschikbare kennis over de verschillende mogelijkheden op verwarmingsgebied werken wij ook bestekken uit en tekenen wij in Stabicad of berekenen wij in Vabi voor onze installateurs. Met name voor de kleine en middelgrote installateur zijn wij de ideale partner op verwarmingsgebied, ventilatie en PVC (Wavin)!

Wat doen wij?
Wij hebben de o.a. onderdelen van de merken, Nefit, Remeha, Intergas, Agpo, AWB, Itho, Daalderop, Atag en Bosch op voorraad liggen. Verder kunnen wij door onze korte lijnen met de fabrikanten niet-voorraad artikelen met 2 a 3 werkdagen in huis hebben.

Bij ons kunt u tot 09.30 uur s’ochtends u order ingeven/inbrengen en wij leveren dezelfde dag nog op eigen en/of verzendadres.