Nieuws
News Image

DAB GENIX: een toilet waar u wenst

Soms lijkt het bijna onmogelijk om een toilet of afvoer te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer het afvalwater van het toilet, douche en wastafel niet rechtstreeks kan worden aangesloten op het riool omdat de aansluiting lager is dan de riolering.

De DAB Genix broyeur, ook wel fecaliënvermaler of WC vermaler genoemd, biedt uitkomst. Zonder grote verbouwingswerkzaamheden kan dit vermaal- en pompsysteem eenvoudig geïnstalleerd worden. De opvangbak wordt geleverd met een versnijsysteem wat geheel automatisch plaatsvindt. De pomp is zelfreinigend waardoor het onderhoud wordt geminimaliseerd. Alle onderdelen worden standaard meegeleverd die u nodig heeft voor de installatie.

Verschillende DAB Genix uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen en types verkrijgbaar van de DAB Genix: standaard (110 & 130), Genix WL en Genix VT. We lichten ze kort toe.

Genix standaard uitvoering

Een robuuste fecaliënvermaler met vier instroom aansluitingen. Deze broyeur is geschikt voor toilet, wastafel, douche en wasmachine. Verkrijgbaar in de volgende types waarbij de comfort types extra stil zijn door het toepassen van isolatie.

Genix WL uitvoering

Kan ingebouwd worden en is hierdoor geschikt voor plaatsing bij een zwevend toilet. 

Genix VT uitvoering

Eenvoudig te plaatsen onder de gootsteen. Niet geschikt voor een toilet (geen versnijsysteem).

-> Bekijk het DAB assortiment 

Gepubliceerd op 13-12-2019

News Image

Onze nieuwe webshop is online

Met gepaste trots informeren wij u graag dat onze nieuwe webshop online is. Met deze vernieuwde online winkel, waarin ons gehele assortiment te bekijken is, willen wij het voor klanten nog gemakkelijker maken om productinformatie in te winnen en orders te plaatsen. 

Naast het vernieuwde ontwerp is de website tevens volledig responsive. Dit betekent dat u op ieder apparaat een perfecte gebruikerservaring heeft. Of u nu op een tablet, notebook of smartphone werkt, de website zorgt te allen tijde voor een prettige navigatiemogelijkheid en optimale weergave. 

Tevens willen we u adviseren om een home icon aan te maken van de webshop op uw smartphone of tablet. Dit doet u heel eenvoudig door de website www.kastol.nl te openen vanaf uw browser op uw mobiele apparaat en vervolgens de website toe te voegen aan het startscherm door middel van de "opties" knop in uw browser applicatie. 

Via deze methode kunt u de webshop op volledige schermgrootte gebruiken wat zorgt voor een nog prettigere gebruikerservaring. 

Bent u installateur en heeft u nog geen login account om producten te kunnen bestellen? Registereer dan direct een account, een van onze medewerkers bekijkt uw aanvraag en zal spoedig de account aanmaken en u voorzien van de login gegevens. Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment of onze nieuwe website? Neem vrijblijvend contact met ons. 

Gepubliceerd op 08-12-2019