We vinden het belangrijk dat u weet welke mensen u van dienst zijn bij Kastol.
Daarom stellen we alle medewerkers aan u voor:


Marco
Marco verzorgt de administratie en inkoop. Hij is tevens de commerciële man binnen het bedrijf. Ook de bij Kastol lopende acties worden door hem verzorgd. En wenst u bezoek van Kastol, dan kunt u contact met hem opnemen.

E-mail: marco@kastol.nl
Tel. nr.: 0172-538444
Mobiel : 06-11496546
Fax nr. : 0172-537112


Jan (Technische man)
Jan is de technische man op het kantoor. Hij rekent en tekent tevens voor onze klanten in Vabi en in Stabicad. Ook het uitwerken van een WTW en/of ventilatiesysteem is geen enkel probleem.
Verder verzorgt hij advies aan installaties die niet of niet goed werken. U merkt het al, in zijn vakgebied is niets hem meer vreemd.

E-mail: jan@kastol.nl
Tel. nr.: 0172-538444
Fax nr. : 0172-537112


Erik (Technische man)
Erik verzorgt offertes voor de klanten. Verder voorziet Erik met zijn technische kennis klanten van telefonisch advies en verkoop. De door zijn opgedane ervaring als (service) monteur bij vorige werkgevers weet hij vanuit de praktijk uw problemen te benaderen. Verder verzorgt hij de legtekeningen voor de klanten met de grotere vloerverwarmingsprojecten.

E-mail: erik@kastol.nl
Tel. nr.: 0172-538444
Fax nr. : 0172-537112


Daan (Chauffeur)
Daan is een van onze chauffeurs. ’s Ochtends zorgt hij ervoor dat uw materialen op de juiste wijze gepickt worden. Na half 11 is hij uw chauffeur . Hij is al jarenlang het vertrouwde gezicht van Kastol op de weg. Hij zorgt ervoor dat u op de juiste wijze en op het juiste adres uw materialen aangeleverd krijgt.

Jannie 
Jannie is onze administratieve duizendpoot. Jannie verzorgt o.a. telefonische verkoop. Ook voor al uw retouren/garanties moet u bij Jannie zijn. Zij zorgt voor de afwikkeling richting u en de fabrikant. Het aanspreekpunt voor uw garantiegevallen.

E-mail: jannie@kastol.nl
Tel. nr.: 0172-538444
Fax nr. : 0172-537112


Sjaak (Magazijn man)
Sjaak is de technische man aan de balie. Met ervaring als verwarmingsmonteur en elektricien bent u voor al uw vragen over het vak bij Sjaak aan het juiste adres. Sjaak zorgt ervoor dat u als klant bij ons tevreden en met de benodigde kennis en materialen naar buiten loopt.

Pierre 
Pierre verzorgt de verkoop aan de balie. Hij neemt uw orders op en zorgt ervoor dat de juiste materialen bij elkaar gezocht worden. Met al zijn ervaring binnen ons bedrijf weet hij u altijd met een grap en een glimlach op de juiste wijze te bedienen.

Tim 
Tim is een van onze chauffeurs. Tevens assembleert hij ook uw vloerverwarmingsunits. Tim zorgt ervoor dat elke afgemonteerde vloerverwarmingsunit ook daadwerkelijk dicht is. Op deze wijze kunt u met een gerust hart een dichte vloerverwarmingsunit bestellen.